Afsluiten Maand van de Meldcode met een cadeau voor jou!

MVorige maand heeft de hele maand in het teken gestaan van de Meldcode. Misschien heb je meegelezen, en misschien heb je wel meegedaan? Ik zou het erg op prijs stellen als ik daarover van jou terug hoor. Wat zijn jouw tips voor collega’s, en misschien heb je ook wel een tip voor mij!

Als je mee hebt gedaan en je hebt je via de site aangemeld voor mijn blog, dan heb je vorige week al een klein cadeautje van mij ontvangen. Een e-book met daarin de blogs uit deze maand en een aantal extraatjes gebundeld. Om als naslagwerk of als teamwerkboek te gebruiken!

SAMSUNG CSC

Wanneer je je echter niet hebt aangemeld, dan heb je hem nog niet gehad. Misschien heb je wel geen zin om elke week een mailtje met mijn blog te ontvangen? Ik wil je toch in de gelegenheid stellen dit e-book over de Maand van de Meldcode te ontvangen.

Geef in het reactieformulier jouw e-mailadres aan mij door en je krijgt van mij, eenmalig, een mailtje terug met daarin de link naar het e-book. (binnen 3 werkdagen). Geen spam en geen wekelijkse mailtjes. Het enige wat ik van je vraag, is dat je mij even laat weten wat je van de Maand van de Meldcode of mijn site vind! En misschien heb je nog wel een idee waarover je wil lezen, zodat ik daarover kan schrijven!

P.s. Je mag het e-book gewoon in je team gebruiken, maar wil je het breder verspreiden dan zou ik het wel erg fijn vinden als je mij daarvan even op de hoogte stelt! Alvast bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.