Zomerkoorts!

Zomer! Vorige week blogte ik over een typisch zomerissue: Achterlating in het buitenland. Deze week een meer persoonlijke blog, met aan het einde een mooie vooraankondiging!

Voor degenen die mij nog niet zo lang volgen: sinds februari van dit jaar blog ik over Huiselijk Geweld en Sociaal werk in de wijk. Onderwerpen te over om over te bloggen! Je kan mijn blog volgen via de site, via LinkedIn, via twitter en via een nieuwe facebookpagina. Bedankt lezers voor jullie reacties! On- en offline! Ik vind het erg leuk om te merken dat jullie mijn blog lezen en het ook waarderen. Ik zie het ook terug in de bezoekers aantallen.  Voor mij meer dan genoeg reden om door te blijven gaan! 

Ik probeer te blijven vernieuwen op mijn blog. Kortgeleden heb ik een afspraak gehad met Jelmer Jellema van Spin in het web en zijn collega’s. Met hem heb ik gekeken hoe ik mijn site kan verbeteren. Daar zijn wel wat ideeën uitgekomen en daar ben ik de afgelopen weken, als mijn agenda het even toestond mee aan de slag gegaan. In ieder geval was het al heel fijn, als nitwit op het gebied van computers, wat meer in ‘ gewone mensentaal’ uitleg te kunnen krijgen! (Waarvoor grote dank!) Ik ben er nog niet helemaal uit, maar als het zover is dat er iets gaat veranderen zal dat jullie vast niet ontgaan.

SAMSUNG CSC

Wel heb ik vast een kleine wijziging doorgevoerd, misschien hebben jullie het gemerkt? Ik heb de categorie indeling een beetje omgegooid. Door de veelheid aan onderwerpen heb ik gezocht naar een manier om het wat duidelijker te categoriseren. Want ik  zou het leuk vinden als jullie ook mijn eerdere blogs nog eens lezen. Door deze nieuwe systematiek hoop ik dat je wat makkelijker terug kan zoeken naar een specifiek onderwerp! Ik ben erg benieuwd hoe jullie dit ervaren!

Terugkijkend op het afgelopen half jaar (!)  ben ik heel blij dat ik de stap heb gezet om te starten met bloggen. Hieronder een paar wist-je-datjes;

  • Mijn best gelezen blogs zijn: Politiemeldingen en Interview met een ervaringsdeskundige
  • Maandag 8 juni was mijn top-dag! Dat was tijdens de Social Media Challenge georganiseerd door Anneke Krakers  en Hans Versteegh Absolute aanraders om hen ook te volgen!
  • Mijn pagina inmiddels meer dan 4500 pagina bezichtigingen en 2000 unieke bezoekers heeft gehad!
  • Er staan 29 berichten op mijn site en ik blog nu precies een half jaar!

 

Last but not least:Dinsdag 25 augustus organiseer ik een mini symposium Huiselijk Geweld, thema ‘Werken vanuit je hart’. Ik hoop jullie daarover over een week of twee meer informatie te kunnen geven! (vooraanmelden kan al via: k.regtop@buurtteamsutrecht.nl ) 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.